Vaarbewijs halen bij Nuvaarbewijs.nl

Wil je je vaarbewijs halen? Volg bij ons uw vaarbewijs cursus en haal jouw vaarbewijs dit jaar nog! Jouw vaarbewijs halen doe je bij Nuvaarbewijs.nl

Cursusdata vaarbewijs

Bekijk hieronder een overzicht van alle vaarbewijs cursussen die wij de komende tijd aanbieden en schrijf je direct in.

Cursus
Datum
Locatie
Plekken

do 9 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

4

za 11 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

8

za 11 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

0
VOL

za 11 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

10

ma 13 juli 19:00 - 22:00 (avondcursus)

ma 20 juli 19:00 - 22:00 (avondcursus)

ma 27 juli 19:00 - 22:00 (avondcursus)

0
VOL

vrij 17 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

2

za 18 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

0
VOL

ma 20 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

0
VOL

Cursus

Wat kost het halen van een vaarbewijs?

Tijdelijke actie: Vaarbewijs 1 of 2 voor €150,-
Wij raden aan om eerst vaarbewijs 1 te halen voor dat je verder gaat met vaarbewijs 2. >> verschil vaarbewijs 1 & 2

Cursus Kosten
Vaarbewijs 1 € 150,-
Vaarbewijs 2 € 150,-
Studiewijzer vaarbewijs (boek) € 20,-

Voor vragen over de cursus vaarbewijs neem contact met ons op via 085-0185850 of door het contactformulier in te vullen.

Meld je nu aan

€ 150,-

Vaarbewijs halen op locatie of online

Wil je een vaarbewijs halen? Met een vaarbewijs heb je een officieel document op zak waarmee je zonder risico op een fikse boete het water op kunt gaan. De regels voor bestuurders van boten en schepen worden steeds meer aangescherpt nu het steeds drukker wordt op het water. Bij Nuvaarbewijs.nl worden cursussen gegeven die het voor iedereen mogelijk maakt om een vaarbewijs te halen. Onze ervaring is dat het slagingspercentage na het volgen van een cursus bij Nuvaarbewijs.nl rond de 90 procent ligt. Wij hebben les locaties door heel Nederland; van Groningen tot Limburg wordt er bij jou in de buurt een cursus aangeboden. Onze ervaren docenten geven duidelijke lessen die het makkelijk maken om alle vereiste kennis goed op te nemen. Met de door ons ontwikkelde methode is het met behulp van tips, trucs en ezelsbruggetjes eenvoudiger om de stof te onthouden. Onze cursus vaarbewijs is ook geschikt voor mensen met dyslexie; het examen kan mondeling worden aangevraagd voor mensen met dyslexie. Wij zijn dus het adres voor het vaarbewijs halen.

Nuvaarbewijs.nl

  • Slagingspercentage van +- 90%
  • Alleen een theorie examen
  • Leslocaties in heel Nederland
  • Deskundige instructeurs
  • Tijdelijke actieprijs: €150,-

Aan te raden is om dit jaar het vaarbewijs te halen, vanaf eind 2019 gaan de examens naar het CBR.

Vaarbewijs halen voor slechts 150 euro

Wil je een vaarbewijs halen? Het is verstandig om dit jaar nog je vaarbewijs te halen. Vanaf 1 januari 2020 gaat het CBR de vaarbewijs examens overnemen van VAMEX, waar nu de examens afgenomen worden en de kans is groot dat het niet lang meer duurt voor er praktijk-examens ingevoerd worden. Dit gebeurt nu al in de ons omringende landen. Als je je dit jaar nog aanmeldt bespaart je dat veel extra kosten. Als je niet in de gelegenheid bent om een cursus op locatie te volgen dan is er ook de mogelijkheid om het examen online voor te bereiden; wij hebben daar het juiste materiaal voor. Ons advies is echter om een cursus onder begeleiding van een professionele docent te boeken vanwege de hogere kans op slagen. De cursussen volg je in drie avonden, twee ochtenden of in één dag. Het vaarbewijs halen is dus snel, goedkoop en effectief bij Nuvaarbewijs.nl!

Het vaarbewijs is internationaal geldig en over de hele wereld erkend. Het houdt grofweg in dat je het recht hebt om boten en schepen te besturen die langer zijn dan 15 meter en sneller kunnen varen dan 20 kilometer per uur. Als je deze bestuurt zonder geldig vaarbewijs en je wordt gecontroleerd dan kun je een fikse boete krijgen. Ook ben je in dat geval niet verzekerd dus haal dat vaarbewijs. Bij Nuvaarbewijs.nl is dat helemaal niet moeilijk. Meld je vandaag nog aan zodat je onbezorgd op het water actief kunt zijn.

Meer informatie over het vaarbewijs

Het halen van een vaarbewijs is helemaal niet moeilijk zolang je een goede en gedegen cursus vaarbewijs volgt. Het halen van je vaarbewijs valt of staat op dit moment namelijk met het halen van je examen dat vooral erg vergelijkbaar is met het theorie examen voor de auto.

Wat kost een vaarbewijs?

De kosten van het vaarbewijs hangen af van het type bewijs dat je wil gaan halen. Je maakt kosten voor de aanschaf van het boek van je cursus vaarbewijs maar ook de inschrijving kost geld. Je bent minimaal €62 kwijt (€20 voor het boek en €42 voor het examen) maar maar weinig mensen lukt het om zonder extra theoriecursus vaarbewijs hun examen te halen.

In Heal the Netherlands

Na je aanmelding ontvang je direct een mail met daarin de locatie van de cursus, aanvangstijd en een korte handleiding om het examen te reserveren.