Klein vaarbewijs halen bij Nuvaarbewijs.nl

Haal dit jaar nog jouw klein vaarbewijs. Vanaf 2020 gaan de examens voor het klein vaarbewijs naar het RDW. Haal nog snel online uw vaarbewijs of via onze cursuslocaties!

Cursusdata vaarbewijs

Bekijk hieronder een overzicht van alle vaarbewijs cursussen die wij de komende tijd aanbieden en schrijf je direct in.

Cursus
Datum
Locatie
Plekken

za 4 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

0
VOL

za 4 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

0
VOL

wo 8 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

2

wo 8 juli 19:00 - 22:00

wo 15 juli 19:00 - 22:00

wo 22 juli 19:00 - 22:00

6

do 9 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

6

za 11 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

10

za 11 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

0
VOL

za 11 juli 09:00 - 16:00 DAGCURSUS

1

Cursus

Wat kost het halen van een vaarbewijs?

Tijdelijke actie: Vaarbewijs 1 of 2 voor €150,-
Wij raden aan om eerst vaarbewijs 1 te halen voor dat je verder gaat met vaarbewijs 2. >> verschil vaarbewijs 1 & 2

Cursus Kosten
Vaarbewijs 1 € 150,-
Vaarbewijs 2 € 150,-
Studiewijzer vaarbewijs (boek) € 20,-

Voor vragen over de cursus vaarbewijs neem contact met ons op via 085-0185850 of door het contactformulier in te vullen.
Meld je nu aan

€ 150,-

Klein vaarbewijs voor tijdelijke actieprijs

Haal nog dit jaar je klein vaarbewijs want nu is er enkel nog een theorie-examen nodig. De huidige bevoegde instantie om het vaarbewijs examen af te nemen is VAMEX, in 2020 wordt het overgenomen door het CBR en dan gaat er het nodige veranderen. Er zijn namelijk plannen om ook een praktijk-examen in te voeren wat in de ons omringende landen al het geval is. Voor een tijdelijke actieprijs van 150 euro kun je onder leiding van zeer deskundige instructeurs nog dit jaar je klein vaarbewijs halen. Profiteer van deze aanbieding en meld je aan. Een vaarbewijs halen is bij Nuvaarbewijs.nl helemaal niet zo moeilijk. Met de nodige tips, trucs en ezelsbruggetjes wordt het een stuk eenvoudiger om de stof te onthouden en zij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen het examen ingaat. Zorg ervoor dat je veilig aan je nautische carrière begint en in het bezit bent van een officieel document. Het wordt steeds drukker op het water en je zult je zoveel prettiger voelen met een vaarbewijs op zak.

Nuvaarbewijs.nl

  • Slagingspercentage van +- 90%
  • Alleen een theorie examen
  • Leslocaties in heel Nederland
  • Deskundige instructeurs
  • Tijdelijke actieprijs: €150,-

Aan te raden is om dit jaar het vaarbewijs te halen, vanaf eind 2019 gaan de examens naar het CBR.

Klein vaarbewijs voor iedereen haalbaar

Het klein vaarbewijs is het gangbare vaarbewijs voor de pleziervaart. Met dit vaarbewijs mogen alle soorten schepen bestuurd worden mits ze niet langer zijn dan 25 meter. Varen zonder klein vaarbewijs is bijna niet meer mogelijk. Voor het besturen van een boot die langer is dan 15 meter of harder kan dan 20 kilometer per uur is een vaarbewijs verplicht. Als je graag op het water bent dan is het verstandig om een degelijke cursus vaarbewijs te volgen. Bij Nuvaarbewijs.nl is het voor iedereen mogelijk om een vaarbewijs te halen. Onze ervaren docenten geven duidelijke lessen die het makkelijk maken om de noodzakelijke stof goed op te nemen. De lessen worden op diverse locaties in heel Nederland gegeven zodat er altijd wel één bij jou in de buurt is. Je kunt kiezen voor een dag- avond- of zaterdagochtendcursus. Voor mensen met dyslexie kan het examen mondeling worden aangevraagd. Als je niet in de gelegenheid bent om een cursus onder begeleiding van onze docenten te volgen dan is er de mogelijkheid om je door zelfstudie voor te bereiden op het examen vaarbewijs. Wij bieden hiervoor online materiaal aan. Ons advies is echter om de cursus te volgen omdat het slagingspercentage dan rond de 90 procent ligt, wat beduidend hoger is dan bij zelfstudie.

Meer informatie over het vaarbewijs

Het halen van een vaarbewijs is helemaal niet moeilijk zolang je een goede en gedegen cursus vaarbewijs volgt. Het halen van je vaarbewijs valt of staat op dit moment namelijk met het halen van je examen dat vooral erg vergelijkbaar is met het theorie examen voor de auto.

Wat kost een vaarbewijs?

De kosten van het vaarbewijs hangen af van het type bewijs dat je wil gaan halen. Je maakt kosten voor de aanschaf van het boek van je cursus vaarbewijs maar ook de inschrijving kost geld. Je bent minimaal €62 kwijt (€20 voor het boek en €42 voor het examen) maar maar weinig mensen lukt het om zonder extra theoriecursus vaarbewijs hun examen te halen.

In heel Nederland

Na je aanmelding ontvang je direct een mail met daarin de locatie van de cursus, aanvangstijd en een korte handleiding om het examen te reserveren.